OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA PO JAVNOM NATJEČAJU ZA RADNO MJESTO SPREMAČ/ICA- 2 IZVRŠITELJA/ICE NA NEODREĐENO, PUNO RADNO VRIJEME

Nakon provedenog javnog natječaja za radno mjesto spremač/ica – na neodređeno, puno radno vrijeme (40 sati tjedno) – 2 izvršitelja/ice, objavljenog dana 25. kolovoza 2023. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje te na mrežnim stranicama i oglasnim pločama XII. gimnazije s rokom za podnošenje prijava kandidata na javni natječaj od 25. kolovoza 2023. godine do 4. rujna 2023. godine, na temelju rezultata provedenog selekcijskog postupka odnosno postupka vrednovanja kandidata pred Povjerenstvom za procjenu i vrednovanje kandidata, a uz prethodnu suglasnost Školskog odbora XII. gimnazije, izabrane su kandidatkinje:

Zorica Bukarica i Ivana Krajina

Izabrane kandidatkinje su podnijele pravodobnu i potpunu prijavu na javni natječaj, ispunjavaju sve uvjete javnog natječaja te su ujedno najbolje rangirani kandidati u postupku vrednovanja kandidata.

Izabrane kandidatkinje primaju se u javnu službu u XII. gimnaziju na radna mjesta iz točke 1. ove Odluke te će se s njima sklopiti ugovor o radu na neodređeno, puno radno vrijeme.

 

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA PO JAVNOM NATJEČAJU ZA RADNO MJESTO NASTAVNIKA/ICE LIKOVNE UMJETNOSTI-1 IZVRŠITELJ/ICA NA ODREĐENO, PUNO RADNO VRIJEME

Nakon provedenog javnog natječaja za radno mjesto nastavnik/ica likovne umjetnosti – na određeno, puno radno vrijeme – 1 izvršitelj/ica, objavljenog dana 25. kolovoza 2023. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje te na mrežnim stranicama i oglasnim pločama XII. gimnazije s rokom za podnošenje prijava kandidata na javni natječaj od 25. kolovoza 2023. godine do 4. rujna 2023. godine, na temelju rezultata provedenog selekcijskog postupka odnosno postupka vrednovanja kandidata pred Povjerenstvom za procjenu i vrednovanje kandidata, a uz prethodnu suglasnost Školskog odbora XII. gimnazije, izabrana je kandidatkinja:

Iris Kudumija

Izabrana kandidatkinja je podnijela pravodobnu i potpunu prijavu na javni natječaj, ispunjava sve uvjete javnog natječaja te je ujedno najbolje rangirani kandidat u postupku vrednovanja kandidata.

Izabrana kandidatkinja prima se u javnu službu u XII. gimnaziju na radno mjesto iz točke 1. ove Odluke te će se s njom sklopiti ugovor o radu na određeno, puno radno vrijeme.

 

OBAVIJEST O IZBORU KANDIDATA PO JAVNOM NATJEČAJU ZA RADNO MJESTO DOMAR-KOTLOVNIČAR/RUKOVATELJ CENTRALNOG GRIJANJA- 1 IZVRŠITELJ/ICA, NA ODREĐENO, PUNO RADNO VRIJEME

Nakon provedenog javnog natječaja za radno mjesto domar-kotlovničar/rukovatelj centralnog grijanja– na određeno, puno radno vrijeme (40 sati tjedno) – 1 izvršitelj/ica, do povratka privremeno nenazočnog radnika na rad, objavljenog dana 25. kolovoza 2023. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje te na mrežnim stranicama i oglasnim pločama XII. gimnazije s rokom za podnošenje prijava kandidata na javni natječaj od 25. kolovoza 2023. godine do 4. rujna 2023. godine, na temelju rezultata provedenog selekcijskog postupka odnosno postupka vrednovanja kandidata pred Povjerenstvom za procjenu i vrednovanje kandidata, a uz prethodnu suglasnost Školskog odbora XII. gimnazije, izabran je kandidat

Željko Petrinjak

Izabrani kandidat je podnio pravodobnu i potpunu prijavu na javni natječaj, ispunjava sve uvjete javnog natječaja te je ujedno najbolje rangirani kandidat u postupku vrednovanja kandidata.

Izabrani kandidat prima se u javnu službu u XII. gimnaziju na radno mjesto iz točke 1. ove Odluke te će se s njim sklopiti ugovor o radu na određeno, puno radno vrijeme.

 

U Zagrebu, 11. listopada 2023. godine.

Skip to content