XII. gimnazija objavljuje javne natječaje za radna mjesta:

Spremač/ica –  na neodređeno, puno radno vrijeme (40 sati tjedno) – 1  izvršitelj/ica uz probni rok u trajanju od mjesec dana.

Prijave se podnose poštom ili osobnim dolaskom na adresu škole:

XII. gimnazija, Međugorska ulica 42, 10 040 Zagreb, s naznakom ”za javni natječaj- spremač/ica“

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave javnog natječaja na mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i mrežnoj stranici i oglasnoj ploči XII. gimnazije.

Rok za podnošenje prijava na javni natječaj: 9. 10. 2023. – 17. 10. 2023.

Javni natječaj je objavljen na mrežnim stranicama i oglasnim pločama XII. gimnazije i mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje dana 9. 10. 2023.

Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja i koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave provest će se razgovor na koji će kandidati biti pozvani prvenstveno putem mrežnih stranica XII. gimnazije u rubrici pod nazivom „Natječaji“. Poziv na razgovor, odnosno vrijeme i mjesto održavanja razgovora objavit će se najmanje dva (2) dana prije dana određenog za održavanje razgovora na mrežnoj stranici XII. gimnazije u rubrici pod nazivom „Natječaji“. Kandidat koji nije pristupio razgovoru smatra se da je odustao od prijave na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom u postupku.

Tekst natječaja nalazi se u prilogu ove objave.

Priloženi dokumenti:
Natjecaj – spremacica.pdf
Skip to content